Myslivecké plesy jsou za námi

03.02.2016 18:31

22. ledna 2016  někteří z nás absolvovali myslivecký ples Honitby Budeč. Poděkování patří všem, kdo se podíleli na jeho přípravě, všem, kteří přispěli do tomboly a kteří se plesu zúčastnili. Pomohli tak úspěchu plesu, který je u veřejnosti oblíbený a také přispěli na získání finančních prostředků, které vynakládáme na naši činnost. Bohužel se opět našli někteří naši myslivci, kteří stáli stranou.

Fotografie z plesu jsou zveřejněny ve fotogalerii.

29. ledna se uskutečnil okresní myslivecký ples, pořádaný Okresním mysliveckým spolkem ČMMJ Kladno. Byl to první okresní ples po třiceti letech. Zůčastnilo se ho také několik málo myslivců z naší honitby. Ti, kteří nepřišli, mohou litovat. Ples se setkal s velmi kladným hodnocením snad všech, kteří na něm byli. 

Dům kultury byl myslivecky vyzdoben, celým plesem nás provázelo trio mysliveckých trubačů. Na slavnostním nástupu nechyběli lovečtí psi a dravci. Tombola byla bohatá a vkusně uspořádaná.  Lidé se bavili, ples nepochybně přispěl k propagaci myslivců a myslivosti. Přijďte za rok. Ples bude znovu.

Fotky z tohoto plesu můžete vidět na webových stránkách www.omskladno.cz.

Ing. Petr Frühauf